O nama

Firma "POP TRADE" d.o.o. je osnovana 1995. godine i do današnjeg dana uspješno posluje na prostoru banjalučke regije i cijele Bosne i Hercegovine.

Osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo građevinskim materijalom. Naša skladišta se nalaze u Klašnicama i Trnu. Moramo napomenuti da je glavno skladište u Klašnicama, gdje se nalazi i Uprava firme.

Ostvarili smo izuzetnu poslovnu saradnju sa domaćim proizvođačima.

Pored domaćih proizvođača sarađujemo sa renomiranim proizvođačima iz inostranstva. Naša ponuda je obogaćena proizvodima Creaton, Tondach, Bramac, Winerberger, Nexe, Röfix, Terran, Cemex, Shidel i ostalim proizvodima provjerenog kvaliteta.

Moderan građevinski materijal u potpunosti odgovara zahtjevima i potrebama savremenih arhitekata i graditelja. Od samog osnivanja firme briga o kvalitetu zauzima posebno važno mjesto u poslovanju. Izgrađeni objekti, u koje je ugrađen građevinski materijal iz naše firme, najbolje pokazuju uspješan izbor provjerenih proizvođača.

Moderna arhitektura postavlja brojne i složene zahtjeve koji se ne mogu ispuniti bez savremenog građevinskog materijala. Proizvodi iz naše bogate ponude posebno ističu funkcionalnost i stilske osobenosti izgrađenih objekata. Naš poslovni cilj je dokazivanje izgledom i visokim funkcionalnim vrijednostima objekata sa ugrađenim proizvodima iz naše firme.

Proizvodi iz naše ponude otvaraju brojne mogućnosti za stilsko i funkcionalno osavremenjavanje starih objekata. Poznavanjem ponude građevinskog materijala u svijetu omogućava nam da našim kupcima ponudimo materijale prema njihovim potrebama i mogućnostima. Uvažavanje kupaca je najvažniji element našeg poslovanja.

Nudimo i besplatnu dostavu kupljenog građevinskog materijala na području banjalučke regije.

Povjerenje kupaca smo izgradili isključivo napornim radom i bogatom ponudom građevinskog materijala vrhunskog kvaliteta.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas
TOP