Građevinski materijal

Prodaja i distribucija građevinskog materijala

Maloprodaja i veleprodaja

Kvalitetan građevinski materijal iz naše ponude, zadovoljni kupci, zadovoljni graditelji i veliki broj izgrađenih objekata, lijepih i funkcionalnih, su osnova našeg uspjeha u poslovanju.

Firma "POP TRADE" dugogodišnjom uspješnom saradnjom sa poznatim domaćim i svjetskim proizvođačima građevinskog materijala postiže zavidne rezultate u poslovanju. Stalna briga o kupcu i osavremenjavanje ponude daruju stabilno i dugotrajno povjerenje kupaca.

Od temelja do krova!

U našoj ponudi imamo sve što Vam je potrebno za izgradnju!

Građevinsko željezo
Opekarske proizvode
Sve za krov, krovna oprema
Maltere, ljepila i fasade
Izolacije
Suha gradnja
Daske, lamperiju i letve

Posjetite naš prodajno izložbeni prostor.

Lokacija na mapi

Ugradnjom proizvoda iz naše ponude izgrađen je veliki broj objekata, na veliko zadovoljstvo kupaca i graditelja. Zadovoljstvo kupaca i graditelja smatramo našim poslovnim uspjehom.

Iz naše bogate ponude izdvajamo dio naših proizvoda.

Crijepovi dokazanih proizvođača Bramac, Tondach, Nexe, Creaton crijep predstavljaju našu ponudu za Vaš krov. Različitim izvedbama i mogućnostima možete napraviti krov kakav Vi želite.

Betonski blokovi raznih vrsta i veličina su našli svoju primjenu na brojnim objektima. Cigle od dokazanih svjetskih proizvođača Nexe, Winerberger, IGM, Top su na mnogim objektima pokazale izvanredne eksploatacione karakteristike. Puna cigla ima svoju namjenu u savremenoj izgradnji. Našom ponudom opeke raznih vrsta i namjena stvaramo priliku arhitektima i građevinarima da pokažu svoju punu kreativnost.

Savremenim građevinarima olakšavamo poslove ponudom cementa i kreča raznih proizvođača. Fasade Röfix upotpunjuju našu ponudu. Sve vrste stiropora nudimo u skladu sa Vašim potrebama i zahtjevima.

U ponudi imamo armaturne mreže, gredice i željezo. Prema narudžbi kupca pripremili smo daske, letve, grede i drugi drveni materijal, bez koga se ne može zamisliti savremena izgradnja. Sastavni dio ponude je lamperija vrhunskog kvaliteta. Keramiku, prema Vašim potrebama, možete obezbjediti kod nas.

Nudimo fasadni program renomiranih proizvođača Röfix, Bekament, Caparol i dr. proizvođača za uštedu energije u Vašim objektima.

Kvalitetan građevinski materijal iz naše ponude, zadovoljni kupci, zadovoljni graditelji i veliki broj izgrađenih objekata, lijepih i funkcionalnih, su osnova našeg uspjeha u poslovanju.

Za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju.

Kontaktirajte nas
TOP