Ponuda

Firma "POP TRADE" dugogodišnjom uspješnom saradnjom sa poznatim domaćim i svjetskim proizvođačima građevinskog materijala postiže zavidne rezultate u poslovanju. Stalna briga o kupcu i osavremenjavanje ponude daruju stabilno i dugotrajno povjerenje kupaca.

U našoj ponudi imamo sve što Vam je potrebno za izgradnju!

Ponuda obuhvata:

- Građevinsko željezo
- Opekarske proizvode
- Sve za krov, krovna oprema
- Maltere, ljepila i fasade
- Izolacije
- Suha gradnja
- Daske, lamperiju i letve

"POP TRADE"

Od temelja do krova!

Ugradnjom proizvoda iz naše ponude izgrađen je veliki broj objekata, na veliko zadovoljstvo kupaca i graditelja. Zadovoljstvo kupaca i graditelja smatramo našim poslovnim uspjehom.

Iz naše bogate ponude izdvajamo dio naših proizvoda.

Crijep dokazanih proizvođača Bramac, Tondach, Nexe, Vinkovački crijep predstavljaju našu ponudu za Vaš krov. Različitim izvedbama i mogućnostima možete napraviti krov kakav Vi želite.

Betonski blokovi raznih vrsta i veličina su našli svoju primjenu na brojnim objektima. Cigle od dokazanih svjetskih proizvođača Nexe, Winerberger su na mnogim objektima pokazale izvanredne eksploatacione karakteristike. Puna cigla ima svoju namjenu u savremenoj izgradnji. Našom ponudom opeke raznih vrsta i namjena stvaramo priliku arhitektima i građevinarima da pokažu svoju punu kreativnost.

Savremenim građevinarima olakšavamo poslove ponudom cementa i kreča raznih proizvođača. Fasade Röfix upotpunjuju našu ponudu.  Sve vrste stiropola nudimo u skladu sa Vašim potrebama i zahtjevima.

U ponudi imamo armaturne mreže, gredice i željezo. Prema narudžbi kupca pripremili smo daske, letve, grede i drugi drveni materijal, bez koga se ne može zamisliti savremena izgradnja. Sastavni dio ponude je lamperija vrhunskog kvaliteta. Keramiku, prema Vašim potrebama, možete obezbjediti kod nas.

U ponudi imamo plastične bačve, plastične kante raznih veličina i brojne druge plastične proizvode, koji imaju veliku širinu u primjeni. Za savremene građevinare smo pripremili savremene mješalice. Ponudu smo obogatili cijevima za kanalizaciju. Sa našim proizvodima lako gradite Vaš dimnjak. Obezbjedili smo betonske kape za dimnjake u više boja i modela. Brojni krovni praktični i ukrasni detalji se jednostavno ugrađuju i služe dugo i besprekorno.

U našu izuzetnu ponudu se najbolje možete sami uvjeriti.

Kvalitetan građevinski materijal iz naše ponude, zadovoljni kupci, zadovoljni graditelji i veliki broj izgrađenih objekata, lijepih i funkcionalnih, su osnova našeg uspjeha u poslovanju.

LOKACIJA

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider