O nama

Firma "POP TRADE" d.o.o. je osnovana 1995. godine i do današnjeg dana uspješno posluje na prostoru banjalučke regije i cijele Bosne i Hercegovine.

Osnovna djelatnost je trgovina na veliko i malo građevinskim materijalom. Naša skladišta se nalaze u Klašnicama i Trnu. Moramo napomenuti da je glavno skladište u Klašnicama, gdje se nalazi i Uprava firme.

Ostvarili smo izuzetnu poslovnu saradnju sa domaćim proizvođačima.

Pored domaćih proizvođača sarađujemo sa renomiranim proizvođačima iz inostranstva. Naša ponuda je obogaćena proizvodima Tondach, Bramac, Winerberger, Nexe, Röfix, Terran, Cemex, Shidel i ostalim proizvodima provjerenog kvaliteta.

Firma "POP TRADE" se pored trgovine građevinskim materijalom bavi i transportom. Naš vozni park čine tri transportna vozila - kamiona i četiri vozila za dostavu kupljene robe na području Banjaluke. Prema potrebama kupaca, naša dostavna vozila imaju mogućost samoistovara.

Moderan građevinski materijal u potpunosti odgovara zahtjevima i potrebama savreminih arhitekata i graditelja. Od samog osnivanja firme briga o kvalitetu zauzima posebno važno mjesto u poslovanju. Izgrađeni objekti, u koje je ugrađen građevinski materijal iz naše firme, najbolje pokazuju uspješan izbor provjerenih proizvođača.

Moderna arhitektura postavlja brojne i složene zahtjeve koji se ne mogu ispuniti bez savremenog građevinskog materijala. Proizvodi iz naše bogate ponude posebno ističu funkcionalnost i stilske osobenosti izgrađenih objekata. Naš poslovni cilj je dokazivanje izgledom i visokim funkcionalnim vrijednostima objekata sa ugrađenim proizvodima iz naše firme.

Proizvodi iz naše ponude otvaraju brojne mogućnosti za stilsko i funkcionalno osavremenjavanje starih objekata. Poznavanjem ponude građevinskog materijala u svijetu omogućava nam da našim kupcima ponudimo materijale prema njihovim potrebama i mogućnostima. Uvažavanje kupaca je najvažniji element našeg poslovanja.

Povjerenje kupaca smo izgradili isključivo napornim radom i bogatom ponudom građevinskog materijala vrhunskog kvaliteta.

LOKACIJA

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider