Svojom ponudom građevinskog materijala, firma "POP TRADE" zauzima važno mjesto na tržištu banjalučke regije i cijele Bosne i Hercegovine. Sa radom je počela 1995.godine. Od samog početka je ostvarena uspješna poslovna saradnja sa priznatim svjetskim proizvođačima građevinskog materijala.

Na našim lokacijama se možete uvjeriti u svjetski priznat kvalitet proizvoda iz naše ponude.

Veliki izbor građevinskog materijala provjerenih i dokazanih domaćih i svjetskih proizvođača. Široka ponuda građevinskog materijala za Vaš pravi izbor. Najbolja moguća rješenja za izgradnju novih poslovnih i stambenih objekata, kao i za sanaciju i osavremenjavanje starih objekata. Vršimo dostavu na području Banjaluke.

Crijep, cigla raznih veličina, betonski blokovi svih standardnih veličina, armaturne mreže i željezo, materijali za izolaciju dokazanog kvaliteta i brojna druga povoljna rješenja na jednom mjestu.

Izdvajamo samo dio proizvoda iz naše naše ponude: BRAMAC PROTECTOR, Reci Bramac za krov, TONDACH, DILJ VINKOVCI Vinkovački crijep, NEXE, crijep glinex,cigla, WINERBERGER, VELUX, krovni prozori, Shidel, Cemex, Terran, ...

Uprava firme se nalazi na lokaciji:

Klašnice - kod mosta; Laktaši.

- Telefon: +387 51 501 414
- Tel.fax.: +387 51 501 114

E-mail adrese:
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

Radno vrijeme: radnim danom od 07-16 , a subotom od 07-15.

"POP TRADE"

Od temalja do krova


LOKACIJA

Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider